Bedrijven

Goede reputatie is één van de belangrijkste aspecten van uw bedrijf. Dus is het logisch dat u uw reputatie goed bewaakt. Geregelde preventieve- en onderhoudsinspecties zijn een logische manier om ervoor te zorgen dat ongedierteproblemen geen zakelijke problemen worden.

Vink Ongediertepreventie kan zorgen voor een servicecontract waardoor u rustig door kunt werken in uw bedrijf, terwijl wij ervoor zorgen dat u geen last heeft of krijgt van ongedierte.

Ook indien u de ongediertebestrijding al onder controle hebt, kunnen wij zorgen voor een gratis en vrijblijvend onderzoek om te kijken hoe effectief uw ongediertebestrijding is op dit moment.

Tot onze klanten behoren onder andere veevoederfabrieken, overslagbedrijven, hotels, winkels, horeca, gezondheidsinstellingen, bakkers, slagers, justitie, overheid, golfbanen en industrie.

Vink is KAD, HACCP en VCA gecertificeerd en werkt met het IPM systeem: Integrated Pest Management: het duurzaam voorkomen van dierplagen staat voorop. Chemisch bestrijden wordt beschouwd als laatste redmiddel. Preventieve maatregelen zoals bouwkundige en hygiënische eisen zijn technieken om plaagdieren te beheersen.

Werkplekken die gedeeld worden met b.v. muizen, kakkerlakken, zilvervisjes, ratten, wespen, vliegen, vlooien, mieren of motmuggen vinden werknemers niet aangenaam. Buiten het feit dat zulke beestjes ook ziektes kunnen veroorzaken, kunnen ze bovendien materiaal (denk b.v. aan kabels) en installaties beschadigen, waardoor problemen met veiligheid kunnen optreden. Voor ongediertebestrijding op de werkvloer moet u een expert inschakelen, u mag hier niet zelf mee aan de slag!

Het meest voorkomend op de werkplek zijn muizen. Ze kunnen gemakkelijk naar binnen komen door heel kleine openingen welke in alle gebouwen voorkomen. Ze zoeken eten(sresten), schuil- en/of nestmogelijkheid.

Voor werknemers is het idee van beestjes vaak al verontrustend en stressvol, en ook zijn medewerkers vaak bang dat ze beestjes mee naar huis nemen.

Feit is dat ongedierte slecht is voor de gezondheid aangezien ze ziektekiemen met zich mee kunnen dragen. Denk bij muizen b.v. aan de ontlasting en urine die overal verspreid wordt. Door toename van allergenen zijn insecten ongezond. En dit kan weer leiden tot allergische reacties en het verergeren van eczeem en COPD/astma. Des te meer  reden om uw werkplek ongediertevrij te houden!

Neem contact met ons op via telefoon of email en wij zorgen dat uw ongedierteproblemen verdwijnen!

Vink Ongediertepreventie is in het bezit van de volgende certificaten

Vink Ongediertepreventie is aangesloten bij