Stal- en kasontsmetting

In de agrarische sector zijn wij sinds 1998 actief op het gebied van het ontsmetten van pluimveestallen en tuinbouwkassen. We hebben hierin een goede en bekende naam opgebouwd.

Goede hygiëne is van groot belang waar veel dieren op een kleine oppervlakte zijn gehuisvest. Goed gereinigde en ontsmette stallen houden ziektekiemen buiten de deur. Bacteriën en virussen kunnen op veel verschillende manieren op een bedrijf terecht komen: aangekochte dieren of de transportmiddelen kunnen besmet zijn of er is insleep van bezoekers, andere huisdieren of ongedierte.

Wij verzorgen de ontsmetting van pluimveestallen en tuinbouwkassen door middel van verneveling van ontsmettingsstoffen door middel van warmtevernevelaars, de zogenaamde foggers.

Ook het inbrengen van bestrijdingsmiddelen/insecticiden in tuinbouwkassen kan met behulp van foggers worden verzorgd.

Met behulp van de fogapparatuur kan in 1 ½ uur bijvoorbeeld 3 ha kas ontsmet worden. De stoom dringt diep door in alle hoeken en gaten van de kas of de stal en hierdoor blijven er gegarandeerd geen virussen, schimmels en andere ziektekiemen achter.

Doordat wij snel en effectief te werk gaan, bent u als agrarisch ondernemer een stuk goedkoper uit dan wanneer u de ontsmettingswerkzaamheden in eigen beheer uitvoert. Daarbij voorkomt het uitbesteden van deze klus vaak ook een hoop ergernis.

Neem contact met ons op voor een prijsopgave of meer informatie.

Vink Ongediertepreventie is in het bezit van de volgende certificaten

Vink Ongediertepreventie is aangesloten bij